Den industrielle stil er blevet meget populær over de seneste år. Denne stilart som er inspireret af industriområderne i storbyer som New York, har taget sit indtog i boligindretninger verden over. Ja, mange synes helt klart at denne boligindretningsstil er fed, og det er der gode grunde til.

Bliv her introduceret til den hippe industrielle stil, og find ud af hvordan du kan genskabe den i dit eget hjem.

Det kendetegner den industrielle stil

Den industrielle stil er kendetegnet af at være, ja, industriel. Her er de rå materialer som læder og jern i front, og mørke og metalliske nuancer findes som regel i den industrielle stilart. Vil man derfor gerne genskabe den industrielle stil, handler det om at lege med materialer, farver og utraditionelle løsninger.

Den industrielle stil kan dog sagtens gøres personlig. Ved at kombinere stilarten med andre stilarter, for eksempel den minimalistiske skandinaviske stilart, vil man kunne skabe sin helt egen kombination.

Indret med de rigtige møbler

Hvordan indretter man så lige sit hjem sådan at man genskaber den unikke og rå industrielle stil? Det handler om valg af farver, materialer og møbler. Specielt møbler har meget at sige når det kommer til at skulle indrette med den industrielle stil. Her er der nemlig stor mulighed for at sætte sit personlige præg på indretningen, også selvom man følger en bestemt indretningsstil.

For eksempel er der her oplagt at vælge Egon Eiermann møbler til sin indretning. Disse møbler er velkendte klassikere, og samtidig bevarer de det eftertragtede industrielle look. Vælger man for eksempel Egon Eiermann stole når man vil indrette industrielt, vil man på den måde kunne gøre sit hjem mere personligt.

Læs mere om Egon Eiermann hos Roomformore.dk

At hjemmet skal være råt, betyder nemlig ikke at det skal være upersonligt. Her er det oplagt at tilføre personlighed igennem sit valg af møbler til at indrette i sin bolig med.

Vælg det rigtige boligtilbehør

En tredje vigtig ting når det kommer til at skulle indrette sit hjem på en industriel måde, er at vælge det rigtige boligtilbehør. Gør man nemlig dette, vil man kunne komme langt med at få skabt den helt rigtige stil – eller det helt rigtige mix af stilarter. Her kan man med fordel style sine møbler på en måde med boligtilbehør, så man enten neddæmper den industrielle stil, eller tilføjer den industrielle stil til noget, som ikke er så markant.

At vælge det helt rigtige boligtilbehør har nemlig rigtig meget at sige når det kommer til at skulle indfange den helt rigtige stil i sin bolig. Ja, med de rigtige boligindretningselementer, vil man nemlig kunne indrette gennemført uden at gå på kompromis med sin egen personlige stil. Og det er en balancegang, som ofte kan være svær at finde.

Vælger man derfor at skabe den industrielle stil som et mix mellem farver, materialer, de helt rigtige møbler – måske dem af designeren Egon Eiermann – og så det rigtige boligtilbehør, vil man succesfuldt kunne skabe den industrielle stil i sit hjem.

Share