Om Sitet

Danmark og resten af Skandinavien har et godt ry, når det kommer til design og boligindretning. Designerne står i kø for at fange din opmærksom med det ene smukke og bæredygtige produkt efter det andet. Der er meget, man kan blive fristet af. Dette site er tænkt som et overblik i bunken af tilbud. Vi går efter de billigste tilbud på de bedste kvalitetsvarer, så du kan indrette dit hjem med fantastiske, nordiske produkter til den bedste pris.

Danmark på forkanten

Vores lille land er virkelig respekteret på boligindretningsfronten. Vi har tonsvis af gode designere, som tænker i kvalitetsprodukter. De har blandt andet været med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen og været et godt eksempel for andre. Bæredygtighed er utrolig in, men det er svært at købe bæredygtigt uden at udhule sin økonomi. Vi vil gerne hjælpe dig med at støtte miljøet – også selvom, du ikke tjener en million. Det gælder både, når du skal vælge din næste seng, når du vælger hvilke gardiner, der skal pryde dine vinduer, eller når du mangler gode viskestykker til at sætte prikken over i’et i køkkenet.

Detaljen tæller

Et af vores mantraer er, at det er de små ting, der gør din bolig til et hjem. Det er i de små ting, hjemmet opstår. Her kan man mærke, hvem du er og hvilken stil, du har. Derfor har vi gjort os umage for at finde nogle mærker, der laver lækre og smukke deltaljer til en god pris. HAY, Kähler eller Karmameju er nogle af dem. På sitet kan du læse om deres nyeste produkter, finde ud af, hvor du får dem billigst, og der er også gode råd til, hvordan du indretter med detaljerne i fokus.

Tænk nyt til altanen

En del af sitet er helliget det dejlige, men svære rum på altanen. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan det skal indrettes. Det ved vi, og derfor kan du rundt omkring på hjemmesiden finde nogle gode råd til, hvordan du kan gøre det nemt og også billigt. Havemøbler, altankasser og kreative planter til altanen er nogle af de ting, du kan læse om. Så kan du hurtigt komme i gang med at få det bedste ud af altanen.

Giv os et tip

Vi vil gerne blive ved med at give dig og andre brugere på sitet den bedste oplevelse. Vi vil være først med de bedste tilbud og gode råd om alt fra madrasser til gardiner, fra altanmøbler til varme, lækre uldplaider. Derfor har vi brug for din hjælp. Har du ris, ros eller måske selv nogle gode boligindretningstips, du gerne vil dele med andre. Så skriv til os. Vi bliver altid glade for både positiv og negativ feedback. Det hjælper os med at hjælpe dig og andre brugere bedre. På forhånd mange tak.

Share