Køb madrasser til hele huset (foto sengespecialisen.dk)

Køb madrasser til hele huset (foto sengespecialisen.dk)

Trænger hele hjemmet til en make-over? Eller skal madrasserne i hvert fald skiftes? Så er det en god ide at overveje, hvem der skal bruge dem – og hvad de skal bruges til.

Madrasser kan være til god nytte i mange af hjemmets kroge. Der er naturligvis dem, man lægger på sin seng. Dem der skal sørge for, at ryggen ligger stabilt og kroppen vågner op veludhvilet. Måske endda disse madrasser også passer til en elevationsseng. Der findes altså sengemadrasser.

Men der findes også madrasser, der passer perfekt til hyggehjørnet inde i stuen – hvem siger, en sofa egner sig bedst? – Og er den sjoveste måde at hygge sig på? Med en madras med et hyggeligt lagen og masser af puder, måske endda en plaid, er der en skøn løsning, hvor hele familien kan ligge på én gang. Måske I spiller et spil? Eller måske ser I fredagsfilmen?

Gode madrasser til lege- eller børneværelset

I rigtig mange hjem er leg i højsædet. Med en madras er der et godt fundament for sjov leg. Madrasser kan man hoppe på, de er gode at bygge borg på – eller måske er madrassen en tømmerflåde?

Når den lille – eller de små – er færdig med madrasleg, skal de også have en, som de kan putte sig på, når de ligger i sengen. Når man køber nye madrasser til de små, er deres rygge – som din egen – vigtig at tænke på. Omvendt vokser de hurtigt fra den, og derfor skal den hellere passe sengen end den skal være skræddersyet. Det er dog godt at få råd fra din læge eller sengemanden, hvis du er i tvivl.

Madrasser egner sig til hele hjemmet – de kan være gode som blødt underlag. De fås i mange vægtklasser, prisklasser og størrelser. Det er bare at finde de madrasser, dit hjem har brug for!

Klik her og se udvalget af madrasser

Share