En højstol (foto traevarer.dk)

En højstol (foto traevarer.dk)

Højstole er fede at plante i køkkenet eller ved det høje spisebord. Højstole formår nemlig at lade en sidde lidt højere op, end man normalt gør. Det kan være aktiverende og rart at sidde på en anderledes måde. Om morgenen har man ofte travlt. Man har en masse forskellige gøremål, som man skal have foretaget, og man vil gerne ud af døren i god tid. Det er ikke altid, at der lige er stemning for at dække spisebordet. I sådan et tilfælde er det meget fedt at dække bord på et af sine høje bord.

Spil til hjemmet

Det kan gøres simpelt, interimistisk og hyggeligt på en og samme tid. Men det er vigtigt, at man også gør noget godt ud af det på samme tid. Et højbord med højstole kan gøre det hyggeligt, spontant og nærværende for familien at samles om morgenen. Der er ikke noget bedre end at spise sammen. Det er her, man virkelig kommer i kontakt med hinanden, og det er især også her, at man når at tænke op, inden dagen begynder.

Skaber liv

Højstole kan være med til at skabe det rum for afslapning og nydelse, som man har savnet i sit liv. Med højstole bliver det nemmere at falde til rundt omkring i huset og samtidig være parat til at skulle ud af døren på mindre end et minut. Med højstole bliver hjemmet mere livagtigt og ægte, mere dynamisk og energifyldt. Højstole er blevet populære verden over, fordi de netop er så universelle, at de meget nemt kan bruges rundt omkring. Der er sjældent problemer med højstole, for de virker hver gang og er gode at have, hvad enten man har en bardisk eller et højt bord derhjemme. Nu bliver det til en fryd at være derhjemme i hjemmet.

Klik her for at se på højstole

Læs mere om højstole:

Højstol får selv de mindste med ved middagsbordet

Share