Med en højstol kan hele familien spise sammen (foto traevarer.dk)

Med en højstol kan hele familien spise sammen (foto traevarer.dk)

Det meste af dagen går med, at du ikke ser dine børn eller dit barn. Du er nemlig på arbejde, mens de er i børnehave eller vuggestue. Når du kommer hjem, du har hentet dem, og det er tid til aftensmad, bliver det tit et bøvl. Men med en god højstol kan det heldigvis blive lettere. En højstol gør det let for dit barn at side med til bords, uden at du skal være bange for, om barnet falder ned eller lignende.

I en højstol sidder dit barn godt. Der findes højtstole til flere aldersgrupper af børn, nogle højstole kan sågar ændres, så du kan have dem i flere år.

Fordelen ved en højstol er, at dit barn er spændt sikkert fast af en tremme eller en strop, der sidder om maven på barnet. På den måde risikerer I ikke, at der sker et uheldigt vælte uheld – I får altså et mere roligt aftensmåltid, fordi alle sidder nogenlunde stille og roligt.

Former for højstole

Højstole kommer i flere modeller. Nogle passer til de allermindste børn, andre er til de lidt større. Og så er der som sagt også nogle højstole, som man kan justere alt efter barnets størrelse.

En typisk højtstol til et barn, der endnu ikke er særlig stort, er en højstol, der klipses fast på bordkanten. Denne fylder ikke særlig meget, den er let at klappe sammen, og man kan let rykke rundt på den. Det er altså en smart højstol både derhjemme, eller hvis man skal have den med på tur. Denne højstol bliver barnet dog for tung til på et tidspunkt.

En mulig ændring er da at investere i en højstol, hvor både sædet, man sidder på og støtten, man har fødderne på kan justeres. Denne stol er der selv nogle børn, der tager med sig, når de er blevet så store, at de flytter hjemmefra.

Se et udvalg og vælg en højstol her

Se flere varer fra traevarer her:

Vitrineskab – til alt det, der er for pænt til at gemme væk

Juniorsenge – skab et godt sengemiljø til dit barn

Share