Hilding Anders står bag de bedste senge i verden (foto Dunlopillo.dk)

Hilding Anders står bag de bedste senge i verden (foto Dunlopillo.dk)

Du kender måske ikke lige umiddelbart navnet, Hilding Anders, men faktisk er der en ret god chance for, at de er producenten bag din seng. Hilding Anders er nemlig Europas førende sengeproducent, og dermed en meget synlig leverandør på hele sengemarkedet.

Koncernen blev grundlagt i Sverige i 1939 og er i dag aktiv i over 40 lande. Alt sammen for at sikre, at verdens befolkning sover godt, når de lægger sig på madrassen hver eneste aften. Og en af grundstenene for at kunne sikre lige netop dette er at erkende, at alle mennesker er forskellige og derfor også kræver forskellige senge og madrasser for at sove godt. Derfor har de udvikler alverdens forskellige madrasser for at imødekomme netop dit behov.

Hvis du vil sove godt om natten, så spørg da ekspedienten efter Hilding Anders. For hvis ikke dét mærke har en madras, der passer til dig og dine krav, er der næppe andre, der har det.

Hilding Anders – sov godt

Hilding Anders ved, hvor vigtig søvnen er for deres kunders velbefindende. Den er nemlig altafgørende for, at vi kan møde morgendagen og alle dens udfordringer med oprejst pande og gåpåmod. Mennesket er en travl størrelse i dagens Danmark. Vi jagter den gode karriere, vi forsøger at være gode forældre og en god partner for væres udvalgte, se vores venner, motionere og spise sundt. En krævende kabale, der er svær at få til at gå op. En vigtig bestanddel er dog søvnen; uden den ville det slet ikke lade sig gøre. Ikke tilnærmelsesvist.

Og derfor skal du vælge en seng fra Hilding Anders. Så er du, hvis ikke garanteret, så tættere på den rigtig gode nattesøvn, der giver dig energien til at klare alt ovenstående. Køber du en seng fra mærket, hjælper du dem endvidere med at nå deres mål – nemlig at blive verdens førende indenfor sengeløsninger.

Se et udvalg af Hilding Anders her

Gå til hidinganders.com

Share