Kun den bedste murer er god nok (foto ltm.dk)

Kun den bedste murer er god nok (foto ltm.dk)

Murstenshuse er meget udbredt på vores breddegrader, og det er der flere gode grunde til. Murstenene er gode til Danmarks til tider barske klima, hvor regn, temperaturudsving og kraftig vind bider i husene.

Vi kender alle historien med de tre små grise., der flygter fra den store stygge ulv. De forsøger at holden ulven ude med flere forskellige byggerier, men kun murstensværket kan holde ulven for døren, og murerfaget er anerkendt som et af de ældste håndværk her. Murermesteren danner fundamentet for vores hjem. Det er mørtlen, der binder værket og danner rammer om det trygge hjem.

Skal du bygge nyt, bør du finde en dygtig murer, fordi et dårligt murværk, der slår revner, kan være katastrofalt og omkostningsfyldt. Murværket er noget af det mest besværlige at udskifte og renovere i en bygning.

Mureren kan give en energivurdering

Lige meget om du skal bygge nyt eller renovere, er det altid en god ide at få en kvalificeret murer til at lave et energitjek på din bygning. Sørg for at få tykke murer med en god isolering, da lavenergihuse er fremtiden.

Du kan altid kontakte en murer, når du udarbejder byggeplaner, da en dygtig murer altid vil kunne være behjælpelig med byggeplanlægning.

Nu om dage er det meget moderne med pudsede murer. Ensfarvede pudsede murer giver et enkelt og rustikt udseende, der passer perfekt til det moderne enkle lyse designerhjem. Stilen afspejler i virkeligheden funktionalismen og de såkaldte funkishuse, der blev moderne at bygge i midten af det tyvende århundrede.

Find en kvalificeret murer her: http://www.byens-haandvaerker.dk/murer/

Share