Sover du ikke så godt som du burde? Så er en ny seng løsningen. (foto sengespecialisten.dk)

Sover du ikke så godt som du burde? Så er en ny seng løsningen. (foto sengespecialisten.dk)

En blød og rar seng er mere end bare et sted at sove den perfekte søvn. En blød og rar seng giver jer et sted for fordybelse og samvær. En god seng er med til at bestemme, hvordan dit hus føles og sanses.

Simple senge til individualisten

Sover du alene, vil du nok gerne bare have en lille og simpel seng. En seng der ikke fylder for meget, eller tager for meget af rummet. Du bruger måske ikke alt for meget tid derhjemme eller i soveværelset, men er alligevel heller ikke helt ligeglad med, hvordan du sover om natten. Sengen er ikke ligegyldig. Du vil måske også gerne have, at den skal kunne fungere som sofa om dagen, når du får gæster. Du kan for eksempel lægge en lang lændepude langs sengen, så den fungerer som en sofa.

Senge til par og familier

Sover du sammen med en kæreste eller samlever, vil du nok gerne have en dobbeltseng. Der findes mange slags store senge. De kan fås fra størrelserne 120 cm til king size størrelsen, der ofte måler 2 m i bredden. Med en sådan seng kan du være sikker på, at der er plads til både dig og din udkårne samt eventuelle udvidelser af familien.

Den store seng kan bruges som et hyggested for hele familien, når børnene en doven søndagmorgen kravler op til jer. I vil kunne spise morgenmad, se tv og læse historier op for hinanden, når I vågner om morgenen. Det er hyggeligt, rart og dejligt at være sammen som familie i sengen. Børnene vil elske at putte sig hos jer, og I vil kunne slappe helt af sammen som familie. Rigtig familiesamvær starter i den uformelle og afslappede atmosfære, som en seng kan bibringe. Start familiehyggen på en god måde i en rigtig familieseng.

Find en god seng til dig selv

Læs meget mere om senge:

Juniorsenge – skab et godt sengemiljø til dit barn

Et elevationsseng tilbud er starten på bedre søvn

Den gode seng er en, du skal glæde dig til at komme hjem til

Share