Bygget til ekstrem komfort (foto dunlopillo.dk)

Bygget til ekstrem komfort (foto dunlopillo.dk)

Hvis du er på jagt efter en rigtig lækker seng, hvor du kan sove godt og få en lækker nattesøvn, så er der ikke meget tvivl om, at du bør rette øjnene mod Basic-serien fra mærket Dunlopillo, som virkelig er fornuftig serie af senge til de folk, der værdsætter et godt underlag om natten.

Serien udmærker sig ved, at du kan få den i en masse forskellige modeller, som er tilpasset til dine unikke behov. For eksempel kan du vælge den helt enkle model, der hedder Basic Box. Her fås modellen i tre forskellige varianter, alt efter hvor hård eller blød du ønsker, at din nye seng skal være.

Desuden er der indbygget syv såkaldte komfortzoner, som sikrer dig en søvn, som du ikke kan undvære.

Dem fås desuden i fem forskellige størrelser, så der er lidt for ethvert behov, når det gælder lige denne model.

Basic Box og elevation

Du kan også vælge modellen Basic Elevation, hvor detaljen naturligvis ligger i navnet, der antyder, at der er tale om en seng med elevation. Det betyder, at du med en fjernbetjening kan styre og kontrollere sengen, så den tilpasser sin position til dit humør og situation.

Du kan i øvrigt også få en kombination af de ovennævnte modeller – den hedder i stedet Basic Boxelevation, og det er selvfølgelig også en elevationsseng med indbygget støtte til nakken.

En anden fordel ved denne serie af senge er, at de alle sammen har et internationalt sikkerhedsmærke, så du er helt sikker på, at der ikke sker nogen uheld i sengen

Læs mere om Dunlopillo Basic Senge her.

Share