Auping - Match Sengesystem (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Auping – Match Sengesystem (Foto: SengeSpecialisten.dk)

Når vi sover, afgiver vi en masse væske. I løbet af natten danner kroppen en masse sved og fugt, som i almindelige senge lejrer sig i madrassen, faktisk så meget, at vores madras over tid tager skade. Og når en madras begynder at falde sammen, giver den ikke den støtte og komfort, som er nødvendig for en god og behagelig nattesøvn. En madras der skal holde sig god og lækker i mange år, og som skal give den rette støtte, skal derfor have et ventilationssystem der kan lede sveden og fugten væk.

God hygiejne og god søvn

Firmaet Auping har udviklet en madras med 80 % luftgennemstrømning ved hjælp af et fiberlag, der sørger for optimal svedtransport, hvilket forhindrer fugt og sved i at sætte sig i madrassen.

Derudover er madrassen indrettet til at give den bedste og sundeste nattesøvn, hvor du ligger udstrakt med god støtte i lænden. En moderne madras skal ikke bare føles behagelig at ligge på, den skal også give en ordentlig støtte og gerne følge kroppens bevægelse, så man undgår at ligge skævt, for hårdt eller for blødt. Derfor bør man gøre sig umage, når man vælger sin nye madras. God kvalitet er en god investering.

Læs mere om Auping her!

Share