Altan (Foto: MinAltan.dk)

Altan (Foto: MinAltan.dk)

I mange lejligheder i storbyen er det virkelig et problem at følge med i, hvordan årstiderne skifter. Det er ikke fordi, man ikke vil. Men lyset trænger ikke ind og med læsning eller arbejde, bliver det ikke til de vildt lange traveture i skoven. Lys er vigtigt for, at du ikke bliver stresset eller trist, og derfor skal du sørge for, at din lejlighed ikke bliver ved med at ligne et kælderrum, selvom den ligger på 4. Sal. Er du løbet tør for løsninger? Så anskaf dig en altan

Træk varmen ind i stuen

En altan er muligvis et stort projekt at starte, første gang du tænker på det, men lige så snart du er i gang, bliver du glad for det. Med en altan kan du lukke døren op lige ud til virkeligheden, foråret og sommeren, når vi når så langt. De store døre lader lys og frisk luft strømme ind til din arbejdsplads – det giver helt sikkert bedre muligheder for din læsning.

Det er et fælles projekt

Du er garanteret ikke den eneste i din opgang, som har brug for mere lys i din hverdag. Så hvis du går med tankerne om at bygge en altan, kan det være en god idé at vende det med resten af bygningen, før du går til kommunen. Dels fordi det er nemmere at få en godkendelse igennem, når I er flere. Og dels fordi det kan være et godt samlende projekt for naboheden.

Læs mere om altaner og bolig her

Share