Med vægbeslag kan du hænge tv over alt (foto vivotel.dk)

Med vægbeslag kan du hænge tv over alt (foto vivotel.dk)

Fjernsynet er efterhånden en fast bestanddel i alle danske hjem, og nu bliver det også mere og mere normen, at man har et fladskærms-tv. Fladskærmen giver nogle muligheder, som man ikke har haft med de gamle og lidt klodsede udgaver. Den kan nemlig hænge på væggen uden problemer, når man blot bruger et vægbeslag, der er lavet specielt til formålet. Fladskærmens vægt og form gør det muligt, for, som navnet antyder, er det fladt og vejer langt mindre end de konventionelle fjernsyn.

I de danske hjem har fjernsynet sneget sig ind flere og flere steder, så hvor man engang kunne nøjes med en ”fjernsynsstue” er der nu fjernsyn i flere af husets hjem. Særligt soveværelset er blevet indtaget af TV, og det synes nogen måske er lidt synd. Det traditionelle soveværelse skulle helst indeholde så lidt som muligt, så sengen var i centrum, men med fjernsynet har fokus ændret sig.

Med et vægbeslag til din fladskærm dominerer den mindre

Nu kan man ligge i sin seng og zappe, og hvis ens partner skal se romantisk komedie i stuen, kan man snige sig ind i soveværelset for at se aftenens vigtige kamp. Så der er nok enighed om, at fjernsyn i soveværelset er både hyggeligt og godt til det formål at mindske skænderier og uenigheder om, hvilken kanal der skal tunes ind på. Men det har også taget en dominerende plads.

Med et vægbeslag i soveværelset, kan du minimere fjernsynets tilstedeværelse en smule. Det fylder langt mindre, når det hænger på væggen, og så ser det endda pænt ud. De fleste fladskærme er små designmæssige kunstværker i sig selv, og en moderne fladskærm på væggen i soveværelset er til hver en tid at foretrække frem for et skrummel af et fjernsyn på gulvet.

Se et stort udvalg af vægbeslag til fladskærm

Share