Sengetøjet er selvfølgelig også meget praktisk (foto pudeland.dk)

Sengetøjet er selvfølgelig også meget praktisk (foto pudeland.dk)

Sengetøj skaber hygge og samvær i soveværelset. Har man et lidt for kedeligt soveværelse, som man ønsker at peppe op. Der er forskellige måder at peppe sit design op på. Med sengetøj kan man gøre sin seng personlig og til noget helt specielt. Det er i hvert fald en måde at komme til at hygge sig lidt mere på, for er der hyggeligt i soveværelset, er det også mere oplagt til samvær med dem man kan lide. Sengetøj giver liv og kant til soveværelset. Soveværelset er husets mest personlige rum, og derfor er det også en god ide med noget personligt og markant sengetøj.

Sengetøj i farver eller nuancer

Har man et ønske om noget særligt klassisk og afdæmpet på soveværelset, kan man investere i sengetøj, der har harmoniske og lyse nuancer. Nuancer som for eksempel en afdæmpet hvid er klart at foretrække, hvis man ønsker sig et soveværelse, der ikke skiller sig specielt meget ud, men stadig har sit eget personlige touch.

Er man derimod til de lidt mere farverige og særlige soveværelser, kan sengetøj i mere vovede farver som for eksempel rød eller gul anbefales. En flot mat gul eller karrygul farve vil give soveværelset den kant, som det står og mangler.

Sengetøj der spejler sig i en

I hvert fald er der en masse muligheder. Det er nu engang meget rart med noget sengetøj, som man er stolt af at fremvise. Hvis man siger, at sengetøjet er at tilværelsens mest personlige og fundamentale rum, bør man også behandle det derefter. Noget sengetøj der illustrerer beboernes personlighed er klart at foretrække, hvis der skal investeres i sengetøj. Lad dit nye sengetøj give nye energi og ånd til soveværelset. Se, hvordan ånden manifesterer sig i det personlige soveværelse.

Læs flere af vores blogindlæg om sengetøj her:

Sengetøj kan gøre enhver mand glad og fro

Udstyr soveværelset med sengetøj fra Mette Ditmer

Lad babyen sove i økologisk sengetøj om natten

Share