'P' For pænt (Foto Cahetu.com)

‘P’ For pænt (Foto Cahetu.com)

Hvis du ikke er til surrealistisk kunst, der skal ramme seeren i hovedet med mismod, skrig og undren, så er du måske i den anden ende, når det gælder de ting, der skal hænge på din væg.

Og du behøver ikke være nogen stor kunstkender, der går til auktion med det fine borgerskab, for at værdsætte plakaterne fra Playtype.

Selv om plakaterne er legende og farvestrålende, så er det nemt for de fleste at afkode de legende bogstaver, der omkranses af simple toner og farver, der giver en rolig, men stilfuld atmosfære i rummet.

Playtype til de legesyge

Og det er netop det, der kendetegner plakaterne: simplicitet, ro og leg. På trods af at motivet egentlig kun bogstaver, der er forvrænget, skalerede og fordrejet, så er der alligevel en god energi i den enkle serie, der varierer over forskellige bogstaver og tegn.

Der er knaldgrønne, insisterende gule og havblå farver at vælge imellem i serien, og priserne er lige til at gå til, fordi plakaterne har en enhedspris, som de fleste kan klare.

Desuden er der mulighed for at kombinere flere af plakaterne i hjemmet, så du kan danne en serie, der giver et helt indtryk i dit eget hjem.

Se plakater fra Playtype her.

Share