Hold ordentligt styr på hverdagen med en opslagstavle (foto kontorting.dk)

Hold ordentligt styr på hverdagen med en opslagstavle (foto kontorting.dk)

Det at have et sted, hvor man ved, at der bliver slået informationer op, der kan være vigtige for en, er ret dejligt. Det betyder, at man har et lokalt forankringspunkt. Med en opslagstavle enten i hjemmet eller på kontoret kan mange beskeder og informationer blive lagt op med illustrationer og plads til modsvar. Det, der gør en opslagstavle i fysisk forstand smart er, at den modsvarer den virtuelle verdens forgængelighed og derfor tilbyder os et virkeligt punkt, som vi kan regne med.

Socialt på arbejde

En opslagstavle på kontoret kan gøre informationer mellem ansatte nemmere og mere flydende. Det kan være, at man har et yogahold, som man gerne vil reklamere lidt for. Hvis man bliver lidt flere på yogaholdet, er der også mulighed for, at det bliver lidt hyggeligere. Det er også dejligt at kunne mødes privat uden nødvendigvis at snakke om arbejde, men måske bare kunne opleve noget andet sammen, som også kan have stor betydning for den enkelte. En opslagstavle er smart, idet den på flot vis anskueliggør de ansattes drømme og forventninger om et socialt liv sammen. Den kan derfor gøre kontakten bedre mellem folk. Den giver også mulighed for et socialt rum, for ved opslagstavlen eksisterer også et rum, hvor det er muligt at stå og kommentere på sjov vis på det, der står på den.

Også privat

Derhjemme kan det også være en god ide med en opslagstavle. En opslagstavle derhjemme kan gøre det nemmere for børn og voksne at følge med i hinandens liv. Hvis for eksempel forældrene en dag skal kunne gøre barnet til et håndboldstævne kan der blive informeret om dette ved at lægge det op på tavlens med en fin nål, der på elegant vis formår at hænge vores liv op til skue for hinanden. Derfra starter vores daglige kommunikation om forventninger og sammenhold.

Share