Jo større altan jo flere muligheder (foto minaltan.dk)

Jo større altan jo flere muligheder (foto minaltan.dk)

Måske har I gået og spekuleret over det længe. Har manglet det. Et udendørs rum, hvor I kan lade lidt som om, at I har en have, selvom det er umuligt, når man bor på 5. Sal midt inde i København. Men med en altan kan du faktisk sagtens få et dejligt frirum udendørs, som kan bruges til en hel masse forskellige ting.

Her får du lidt ideer og inspiration til, hvordan du bedst muligt indretter dig på sådan en helt ny altan.

Indret dig praktisk på din nye altan og find ud af, hvad jeres behov er

Først og fremmest er det vigtigt, at I snakker om, hvad altanen egentligt skal bruges til. Hvad er jeres behov, og hvad er det, I mangler? Vil I gerne bruge altanen til at spise udendørs om sommeren? Jamen så skal I have et bord derud og nogle stole. Måske også en parasol, som kan slås op, når solens stråler bliver lidt for skarpe på en sommerdag, hvor I skal nyde frokosten på altanen.

Det kan også være, at I gerne vil bruge altanen til at tage sol på. Måske en dejlig solstol, hvor I kan ligge med en kold sodavand og læse i en bog og få lidt farve på kroppen. Så skal I finde en god solstol, som også skal kunne klappes sammen igen rimeligt nemt, så den kan tages ind om vinteren, hvor den bestemt ikke skal i brug.

Sørg for at gøre altanen til et hyggeligt sted at være. Sæt eventuelt en lyskæde derud med lys i forskellige farver – det skaber en hyggelig atmosfære, der indbyder til fest og farver også på en kedelig mandag. Og plant smukke blomster i en altankasse, der kan give lidt farver og liv og en udendørs stemning, selvom I bor midt inde i byen.

Find en ny altan hos Minaltan

Læs mere om altaner her:

Altaner gør lejligheden større og dig gladere

En altan giver mulighed for ro og afslapning i frisk luft

En altan kan give dig frirum og fuglekiggeri

Share