Mette Ditmer er smukt sengetøj, som man også sover godt i

Mette Ditmer er smukt sengetøj, som man også sover godt i (foto pudeland.dk)

Skab en personlig og unik atmosfære

Mange vil gerne have, at deres hjem afspejler dem selv. Det er måske her, du bruger mange timer hver uge, og her er, der er rum og plads til at sætte dit personlige præg og skabe en unik ramme, hvor du kan føle dig fuldkommen hjemme. Men hvordan laver man et hus til et hjem med charme, atmosfære, kant og personlighed? Det gør man såmænd bare ved at finde små, betydningsbærende detaljer, som er i overensstemmelse med en selv. Sådan nogle detaljer kan du finde i Mette Dietmers æstetiske puder, betræk og øvrige tekstiler.

Nytænkende, skæve og forunderlige tekstiler

Mette Ditmer er et brand, som tror på nytænkning. Det har medført, at Mette Dietmers produkter er gennemtænkte, kreative og sprælske. De smukke tekstiler vil kunne tilføre ethvert hjem et frisk, livligt pust. Udover at tænke ud af boksen og udvikle forunderlige, nye og skæve grafiske former og farvespil, formår Mette Ditmer også at inddrage klassiske virkemidler i sine tekstiler. Det betyder, at de på en gang er unikke og særegne, samtidig med at de ikke stjæler spotlightet eller ikke er i stand til at spille sammen med husets øvrige inventar.

I takt med tiden

Kort fortalt er Mette Ditmers designs nogle, der er født af deres tid. Det betyder, at de er skabt ud fra en dybdegående forståelse for mennesket anno 2014. Samtidig er de gennemarbejdede og udarbejdet i de lækreste materialer. Det sikre en høj kvalitet ved hver enkel tekstil. Men når alt kommer til alt, så skal nogle produkter ses, før de virkelig kan forstås. Mette Ditmers er sådan en slags produkter. Du kan gå på opdagelse i dem på Pudelands hjemmeside. Her kan du også finde andre smukke og funktionelle produkter, som for eksempel temperaturregulerende dyner og kvalitetsmadrasser. Æstetikken, roen og velværen begynder her: www.pudeland.dk

Få mere information om Mette Ditmer:

Udstyr soveværelset med sengetøj fra Mette Ditmer

Gå til Mette Ditmers egen hjemmeside:

http://metteditmer.dk

Share