Her er hjælp til nybyggeri (Foto Benee-huse.dk)

Her er hjælp til nybyggeri (Foto Benee-huse.dk)

Hele processen fra første idé til færdigt hus foregår jo over en del tid. Rom blev som bekendt ikke bygget på en dag, og det gør jeres hus heller ikke. Men hvis du strukturerer det lidt, kan I komme rigtig godt i gang.

  1. Idéudviklingsfasen: Her skal du og din familie sætte ord på, hvad I godt kunne tænke her. Skriv ned, mens I snakker. Ideer, drømme, visioner og tanker om jeres nye hus skal med. Det samme skal de forskellige behov, I måtte have.

Tag en beslutning

Når alle ord er blevet sagt og skrevet ned, er det nemmere at finde ud af, hvad I rent faktisk skal gå efter. Og så begynder huset at tage form, og I skal til at være konkrete. Snak om arkitektonisk stil, og lav eventuelt en helst nøgtern liste over antal rum, hvilke materialer, I vil have med og hvor meget plads I skal bruge. Så er det nemlig nemmere også at snakke økonomi med banken.

Så skal aftalen i hus: Herefter kan I begynde at finde et byggefirma, som kan gøre jeres drømmehus til virkelighed. Vær her opmærksom på at finde et firma, hvor kemien er godt. Så får I det bedste resultat.

Læs mere om gode råd til nybyggeri her

Share