Barstole i køkkenetBoligen er for mange det mest trygge og rolige sted at være. Det betyder meget, at man har et sted at komme hjem til, hvor man kan lukke hverdagens stress og jag ude. Derfor er boligindretning en vigtig ting at forholde sig til. Det ses blandt andet på de mange producenter af produkter til boligen, hvoraf mange af dem er fra Danmark. Et af dem er Nomess, der i sin tid var baseret i København, men som i dag kan købes mange steder i ind- og udland.

Reoler fra Nomess

Nomess er blandet andet blevet meget kendt for deres reoler, der er en unik blanding af moderne design og praktisk formål. Disse reoler fås i mange forskellige farver og størrelser. De kan også købes i sæt, med farver der passer til hinanden. Lige meget hvilken del af farveskalaen man foretrækker, så kan man indrette boligen med en smart reol fra Nomess.

Opbevaringsbokse til boligen fra Nomess

Mange er afhængige af at udnytte pladsen i boligen som meget som muligt. Det gælder især studerende i ungdomsboliger, men også i det hele taget. Med opbevaringsbokse fra Nomess kan man putte ting ind under sin seng eller andre steder, hvor der ellers går plads til spilde.

Naturligvis kan disse opbevaringsbokse købes i mange forskellige størrelser. Derfor kan man også købe en boks, der kan bruges til opbevaring på et loft eller i et kælderrum. Produkter fra Nomess er både praktiske og smarte!

Møbler og bøjler fra Nomess

Nomess står også bag mange møbler til boligen, som borde og små stole. Desuden er de kendt for deres moderne bøjlerækker, der samtidig kan fungere som et lille kunstværk. Generelt set fungerer dette varemærke på multifunktionel boligindretning, der passer godt sammen, og som kun tager sig ud på en pæn måde.

Køb selv udstyr fra Nomess her

Share