en fransk altan er inden for din rækkevidde (foto minaltan.dk)

Udvid uderummet (foto minaltan.dk)

Du går galt i byen, hvis du tror, havemøbler kun er fire stole og et bord. Særligt hvis du tror, der findes et par modeller at vælge i mellem. Der findes nemlig meget mere. Dels findes der utallige former for bordestolesæt. Dels findes der liggestole, bænke, brikse, skamler, cafeborde. Alt sammen i havemøbeldesign, der kan tåle at stå ude på en regnfuld dag.

Havemøbler laves i mange forskellige former for materiale. Noget materiale er særligt egnet til at stå ude i vildt sommervejr og måske endda en vinter over, andet skal du være mere nænsom omkring og pleje, så det ikke tage skade.

Nogle havemøbler er i plast, andre er i træ, andre er i jern- eller metalmaterialer og andre igen findes i andre former for materialer. Uanset hvilken stil du er til, så findes der havemøbler, der er designet til din smag og dine praktiske behov.

 

Dem man ligger lækkert på

Havemøbler er altså mere en fire stole og et bord. Disse findes i sig selv tusinde vis af designs i haveafdelingen af din butik, men derudover finder du med hundredeprocent sikkerhed også mange andre møbelmuligheder til din have.

Som nævnt findes der et stort udvalg af liggestole. Nogle er simple, men gode at ligge på. De kan måske vippes lidt, så man enten kan sidde eller ligge, men derudover er de mest som en god, simpel seng i solen. Andre er mere avanceret designet. De kan både tippes i ryggen og ved benene. Så kan du bøje dem uden at skulle gøre noget fysisk selv. Derudover har nogle havemøbelliggestole også et lille bræt, du kan trække ud fra underneden. Dette bræt fungerer som et lille bord. Dette lille bord giver mange fornøjelige stunder i solen, hvor bogen, musikken, drinken, eller hvad du har brug for, kan ligge ved siden af dig.

Se et udvalg af havemøbler hos Idemøbler.dk

Share