Jo flere ting fra Hay jo festiligere et hjem (foto cahetu.com)

Jo flere ting fra Hay jo festiligere et hjem (foto cahetu.com)

Det danske mærke HAY kan ikke røre ved noget, uden at det bliver en succes. Således finder man i dag deres varer i stort set alle danske hjem, der interesserer sig for moderne indretning.

Opskriften er enkel. De leverer lækkert, moderigtigt design med et twist og til gode priser, hvor alle kan lege med. Og så er deres varesortiment efterhånden rigtig stort. Du finder bl.a. spiseborde, sengetøj, viskestykker, tøjbøjler, snurretoppe, sakse og ja, sågar fjerpenne i friske farver. Hos Hay er der med andre ord lidt til enhver smag – også din.

Hay er gode til at spotte nye tendenser og få dem inkorporeret i deres varesortiment. Derfor er det oplagt at give Hay et klik, hvis man vil opdatere sin indretning med smarte sager.

Leg med neon og Hay

Neonfarver er i øjeblikket super in i modebilledet, og det har Hay lynhurtigt opsnappet. Derfor har mærket lavet en masse nye interiørting til boligen i de mærkbare farver, der straks hidkalder sig øjets fulde opmærksomhed. Super fine til at lege med et rums færdige udtryk.

Køb bl.a. smarte opbevaringsæsker i de sjove farver og gem familiens rod eller børnenes legesager væk i en fiks lille indpakning. Æskerne folder du selv, og det er et fint lille projekt for dig og din familie. Du kan også give dit ordinære køkken et farvestrejf ved at købe HAY-viskestykker i shocking pink eller med pink eller grønne neondetaljer.

Mærket laver også sengetøj i flotte neonfarver, der straks ændrer hele sengens look.

Alt sammen er oplagte gaveideer til f.eks. sommerens studenterfester, mange bryllupper eller måske som værtindegave, hvis værtsparret skal have noget, der holder i længere tid end blomster. Det er også alt sammen ting, der vil falde i god jord som indflyttergaver blandt unge mennesker, der skal bo selv for første gang. De kender helt sikkert til og har hørt om mærket.

Klik her og se et stort udvalg af HAY

Share