Livet bliver skønt i jeres funkishus (foto benee-huse.dk)

Livet bliver skønt i jeres funkishus (foto benee-huse.dk)

I køkkenet samles familien om konfekten ved juletid. Man skal rolig dyppe marcipangrisene i den flydende chokolade, men man må godt smage, inden den helt er stivnet. Uden for sner det lige til foråret kommer og kaster sit skønne lys ind af soveværelsesvinduet, endnu før nogen i huset er vågnet. Havedøren klapper op og i sommeren igennem, når I henter saftevand og is ud i haven. Efteråret tikker stille ind, og så samles I i stuen med popcorn og tæpper for at se Supermand klare ærterne.

Et familiehus skal være dejligt hele året rundt. Et funkis hus er et familiehus med gode muligheder for liv og leg. I sin grundform er det meget moderne og smart. Der er ikke ligegyldige krummelurer, men fine detaljer som store, lækre vinduer, der kaster flot lyd ind i huset. Funkis huse er perfekte til jer, der gerne vil have et hus, der både har et flot tidløst design og stadig vil samle familieliv og hyggen indenfor.

Få et funkis hus på Benee-huse.dk

Arkitekterne bag funkis husene har kombineret smuk og enkel arkitektur med smart funktionalitet. Designet minder lidt om bungalowhusene, som man også kan finde på Benee-huse.dk. Benee-huse.dk er rigtig gode til at vejlede om hvilket hus, der passer bedst til din families behov. Et funkis hus er en rigtig god mulighed, men det kan jo være, at der er noget, der passer bedre til jer. Kig godt efter på hjemmesiden, og gør op med jer selv, hvad I gerne vil have, at jeres hus skal kunne.

Læs mere om funkis huse hos Benee-huse.dk

Læs meget mere om funkis huse her:

Du kan få det hele med funkis

Funkis byggestilen er moderne og kommet for at blive

Funkishuse har et krævende ydre

Share