Ralph Lauren Stof (Foto: RalphLaurenHome.com)

Ralph Lauren Stof (Foto: RalphLaurenHome.com)

Har vinteren sat sit grå og triste præg på boligen? Og skal der farver tilbage i tilværelsen? Så kan det være, at du skulle tage at kigge på din indretning. Måske behøver du ikke at fare ud og investere i nye store designermøbler. Måske kan du nøjes med at tænke nyt til dine gardiner.

Lad der blive lys og liv

Det er efterhånden nogle år siden, at den meget hvide eller råhvide trend havde sit indtog i boligindretningen, og den er ligesom holdt ved. Så mange boliger er i dag holdt i meget neutrale farver. Det giver utrolig meget lys – især til små rum i en lille lejlighed – men lys og liv kan også sagtens få lov at være der, hvis man ikke er helt så selektiv i sit farvevalg. De fleste farver har en positiv effekt på os, vi bliver glade, kreative og får energi af at se på dem, så hvis du mangler lidt drivkraft, skulle du måske overveje at bryde det råhvide lidt. Et nyt gardin kan gøre underværker i et helbillede af dine rum. De er nemme at skifte ud, fås i utrolig mange farver, modeller og mønstre. Og sådan kan du faktisk gøre din bolig forårsklar uden at skulle lave hele molevitten om.

Klik ind på linket, hvis du vil se et stort udvalg af gardin muligheder. Her er også mærkevarer som Ralph Lauren og Kenzo, og du bliver taget i hånden hele vejen og guidet igennem det store udvalg. På den måde kommer du helt sikkert hjem med det gardin, der får din lejlighed til at være i stil med 2012.

Share