Gennemsigtige og overskuelige (Foto Cahetu.com)

Gennemsigtige og overskuelige (Foto Cahetu.com)

Tænk over, hvor lang tid du bruger hver dag på at lede efter ting og sager. Det kan være i skuffer, det kan være i make-up pungen, det kan være i bunken af blade osv. En amerikansk undersøgelse viser, at amerikanske kvinder faktisk bruger cirka 52 minutter på at lede efter deres ting. Det er cirka 14 dage om året. Det kan garanteret sagtens overføres til danske kvinder. Prøv at tænk på al den frihed, du ville få, hvis du vidste præcis, hvor dit tørklæde var eller din nøgler. Det kan du hurtigt få med lidt hjælp.

Organisering med stil fra Nomess

Nomess Copenhagen er et firma som udelukkende laver produkter som er til organisering og opbevaring, og de laver produkter til alle husets rum. Deres design er meget karakteristisk og tidsløst for eksempel er mange af deres opbevaringsbokse er lavet af gennemsigtig plastic, hvilket giver en vis lethed og gør det nemmere at overskue ens ting. Opbevaringsboksene er samtidig meget moderne og kan derved sagtens stå fremme og pynte, og på grund af designet kan de passe ind i ethvert et rum.

Du kan altså skabe orden i dit hjem, spare dig selv for en masse tid ved at investerer i organisering i dit hjem og samtidig gøre det stilfuldt.

Se udvalget af Nomess’ produkter her.

Share