Måske er denne lampe fra Tine K Home lige dig? (foto cahetu.com)

Måske er denne lampe fra Tine K Home lige dig? (foto cahetu.com)

Moden skifter i takt med årstiderne. Det gælder både når det kommer til boligindretning og dit klædeskab. Nu går vi snart ind i efterårs sæsonen, hvor vi skal have fundet strikketrøjer, støvler og lange bukser frem igen.

Dette efterår er en af modetendenserne, at vi skal have et ”afslappet” look. Dermed ikke sagt, at man skal vade rundt på jobbet og til købmanden i sit forvaskede joggingsæt (som vi jo alle sammen har liggende i skabet til en dag, hvor man ikke rigtigt gider noget). Nej, vi skal have tøj, tasker og sko som er behagelige at have på og samtidig smarte.

Flet-tasker og løse tørklæder fra Tine K Home

En designer, som man godt kan lure et par ideer fra er Tine K Home. Hun laver blandt andet store tørklæder, som er gode i efterårsvejret, da det både ser dekorativt ud, men samtidig luner det også lidt om halsen, så man forhåbentligt kan gå vinteren i møde uden at have været forkølet.

Tine K Home laver også flet-tasker, som vi kender fra Sydeuropa, hvor man ser dem overalt, hvis man besøger et af de mange lokale markeder. Flet-tasken er ofte i en lys farve med en læderrem til at have over skulderen. Den er åben som et net, så man nemt kan komme til den. I sydeuropa bruger kvinderne den på markederne, når de handler grøntsager og andre lækkerier. Den fungerer også fint til en tur på stranden, da man let kan have badetøj, håndklæder, vand og madpakke i den. Det smarte ved flet tasken er også, at den er nem at rengøre, da der ikke er noget stof, der suger skidt til sig.

Se et udvalg fra Tine K Home her

Gå til tine k homes hjemmeside her

Share