sengetæpper er utroligt praktiske (foto cahetu.com)

sengetæpper er utroligt praktiske (foto cahetu.com)

Et sengetæppe kan nemt og hurtigt skabe mere ro og orden i selv det mest rodede rum. Så snart sengen er redt, kan man overskue mere af rummet. Red altid sengen inden du forlader dit hjem – det vil du sætte stor pris på, når du kommer hjem fra arbejde. Det er rart at kunne smide et par ting på sengen eller lægge sig med sine beskidte bukser, og det er et no-go, hvis ikke sengen er redt! Sengen er til at sove i, og den bør altid holdes ren og lækker.

Bor du på mindre plads, så er der måske ikke meget plads i dit soveværelse til andet end din seng. Det kan også være, at du bor i en etværelses, og at sengen derfor er en del af dit daglige opholdsrum. I disse tilfælde er det ekstra vigtigt med et sengetæppe og ikke bare et tilfældigt et af slagsen. Sengen udgør meget plads i dit hjem, og det er derfor vigtigt, at den passer ind i omgivelserne. Præcis som resten af dine møbler!

Vælg en farve der enten passer perfekt til din bolig, eller en farve der bryder med omgivelserne. Bor du overvejende hvidt, kan det for eksempel være flot med en pangfarve på sengen. Du skal blot være forberedt på, at en stærkt farvet seng vil tage meget opmærksomhed og fylde meget i et rum.

Lav en make-over med dit sengetæppe

At skifte sit sengetæppe ud er en nem, hurtig og forholdsvis billig måde at give dit værelse en make-over på. Rummet vil forandre sig gevaldigt, hvis sengen ændrer udseende.

Prøv dig frem med forskellige farver – stærke som svage. Men sørg for at købe et sengetæppe, som du ved, at du ikke bliver træt af fra dag til anden.

Køb et tykt sengetæppe med en tyk kant, hvis du vil have det til at holde evigt.

Find et sengetæppe her

Share