Indret dit hjem med et hyggeligt bakkebord (foto cahetu.com)

Indret dit hjem med et hyggeligt bakkebord (foto cahetu.com)

Den skandinaviske stil er in. Den er præget af naturlige og minimale former og farver, der ikke tager for meget energi eller opmærksomhed. Tingene er smukke, men ikke pralende. Hay er et af de bærende producenter indenfor den skandinaviske stil. Hays produkter er lavet i de mest hotte farver her for tiden. Har man ikke levet under en sten de sidste par år, kan man nemt forestille sig flotte de flotte efterårsagtige farver, som Hay benytter sig af på flotte og stilrene flader, der hverken udstråler dekadence eller praleri. Hay er til de jordnære og de selvbevidste: Til dem, som kan klare sig uden praleri, men ved, hvordan skønheden føles.

Til fest eller til hygge

Er man ude efter noget særligt til sit hjem, bør man se sig omkring i Hays store udvalg. For eksempel er et Hay bakkebord er en god løsning til middagsselskaber, teselskaber eller et par gin og tonics derhjemme med de tætteste venner. Det kan selvfølgelig også bare bruges til dagligdagsbrug: Man for eksempel still den ved siden af sin sofa, hvis det er, at man har brug for et sted at lægge sin avis, briller, nøgler eller tablet.

Et Hay bakkebord lige til dig

I hvert fald er der et stort udvalg af forskellige Hay bakkebord. Der findes de firkantede og sorte, der er meget praktiske, hvis man gerne vil have flere ting stående på sit bakkebord på samme tid.

Der er også det runde bakkebord, der måske er lille, men stadig meget anvendeligt. Det kan for eksempel stilles i en entre eller en gang. Der kan et Hay bakkebord bruges som flade for nøgler, pung og andre vigtige ting, man skal huske, inden man forlader hjemmet.

Hay giver muligheder og løsninger i et stilrent og smukt design. Løsninger, der giver mening for den moderne familie, der ønsker sig funktionalitet, der hverken praler eller er for pladsoptagende.

Se på produkter fra Hay hos Cahetu

Læs mere om Hay:

Fyld din bolig med smarte neonfarver fra danske HAY

Tag en plaid fra HAY med ud i foråret

Hay viskestykke – Invester i de vigtige detaljer

Share