Skynd dig at skifte hvis sommerdynen ikke er nok (foto pudeland.dk)

Skynd dig at skifte hvis sommerdynen ikke er nok (foto pudeland.dk)

Vi har efterhånden bevæget os ind i september. Allerede 1. september fik vi beviset for, at dette altså er den første efterårsmåned, og sommeren nu for alvor er forbi. Her regnede det nemlig for første gang i lang tid, og blæsten rev i bladende og fik de første til at dale ned fra træerne. Velkommen til efteråret.

Heldigvis har temperaturerne endnu ikke sagt vinter endnu, men når først de gør det, er der et par ting, det er en god ide at huske.

Bliv vinterklar: Skift sommerdynen ud, og køb vintertøj

Du skal selvfølgelig have sikret dig, at du har det nødvendige fodtøj til efterår og vinter. Hvis du er kvinde, er et par gode varme og vandafvisende støvler, der går lidt op på læggen, det bedste bud på noget fodtøj, der kan holde til lidt af hvert. Og der er bare ikke noget værre end kolde og våde fødder. Som mand kan man også få et par vinterstøvler, der både er varme og kan tåle noget vand.

Udover fodtøjet skal man også sikre sig, at man har et sæt godt regntøj. Vi ved, at efteråret kan byde på store mængder vand, og her er regntøjet det eneste, der duer, når du tager cyklen i skole eller på job. Når temperaturen falder, er det en god ide at skifte regntøjet ud med en rigtig god vinterjakke. Der skal være et tykt for i, og samtidig skal den afvise vand og sne.

En ting, der skal ordnes i hjemmet inden vinteren, er, at skifte familiens tynde sommerdyner ud med de rigtig tykke vinterdyner, der har ligget inderst i skabet siden maj. Det kan være en noget kold fornøjelse at ligge med en sommerdyne over sig, når vinden rigtig raser uden for, og der er minusgrader.

Find sommerdyner og vinterdyner her

Share