Den rette seng gør en stort forskel (Foto Carpe Diem)

Den rette seng gør en stort forskel (Foto Carpe Diem)

Du vender dig om på den ene side. Nej, her gik det ikke. Så vender du dig om på den anden side. Næh, her gik den heller ikke. På maven. Heller ikke. På ryggen. Ej heller. Og så kan natten nærmest være længere end dagen, når man ikke kan falde i søvn.

Det klassiske trick med at tælle får har vistnok heller aldrig rigtig hjulpet nogen imod søvnløshed. Men måske handler den dårlige nat ikke om, at alle bekymringerne rumsterer oppe i hovedet. Forklaringen kunne også være, at du ligger i den forkerte seng.

Ny seng, ny søvn

Det er i hvert fald værd at prøve at se, om en ny seng, der passer til dig, hjælper på søvnproblemer. Selv om det er en investering at købe et helt nyt seng, så er der en chance for, at du kan genfinde den behagelige og restituerende søvn gode, hvis du kan finde en seng, der værdsætter dine behov. Og skulle du være heldig at vende tilbage til en normal søvnrytme med en ny seng, så har du i det lange løb sparet mange penge på de udhvilede dagtimer, som du får tilbage. Og så kan investeringen pludselig være ret lille.

Se, om du kan finde en seng til dig selv her.

Share