Der er rigeligt med arbejde til tømrere på Nørrebro (foto minaltan.dk)

Der er rigeligt med arbejde til tømrere på Nørrebro (foto minaltan.dk)

Det kan godt være svært at vælge uddannelse i Danmark, fordi der simpelthen er så mange muligheder. Nogle gange kan man måske godt føle sig tvunget til at læse en videregående uddannelse, men selv efter dette kan lysten til at blive håndværker opstå. Alle på Nørrebro og i resten af København kan overveje uddannelsen til tømrer, der er en praktisk uddannelse, som også byder på teoretiske udfordringer.

Det er oplagt at uddanne sig som tømrer på Nørrebro, fordi man er tæt på nogle af de bedste skoler i Danmark. Der ligger for eksempel KTS, Københavns Tekniske Skole, hvor der hvert år bliver uddannet hundredevis af kvalificerede håndværkere til at varetage arbejdsopgaver i hele landet. Der er også meget nybyggeri i København, og mange boliger der skal vedligeholdes. På denne måde er der næsten altid arbejde at gå til, og der er masser af tømrerfirmaer, hvor man kan finde en praktik plads.

Uddannelsen på Nørrebro til tømrer – et godt valg

Uddannelsen til tømrer på Nørrebro har den samme længde som i resten af landet, nemlig omkring 3,5 år. I denne periode veksler man mellem næsten lige dele praktik og skoleophold. Selv når man er på skole kommer man til at udføre praktisk arbejde og bruge sine håndværksmæssige færdigheder, så det teori man får serveret er i koncentrerede og afvejede mængder.

For at blive tømrer skal man først bestå sin svendeprøve, som man vil bygge på Nørrebro, hvor man også går i skole. Det er kulminationen på uddannelsen, og efterfølgende får man overrakt et svendebrev med karakter, der skal bruges til verifikation fremover af ens færdigheder som uddannet håndværker.

Som tømrer på Nørrebro vil man få stillet varierede opgaver med både træ og gips, og man vil stifte bekendtskab med mange andre håndværkere og deres fag. Derfor er det et godt valg! Læs mere om tømrere på Nørrebro hos www.byens-håndværker.dk.

Eller læs mere om håndværkere her:

Håndværkere skal kunne deres kram

VVS er mere end bare vand, varme og sanitet

Share