Alle har brug for frisk luft – også når man bor i lejlighed. Det er dejligt at sidde ude og med en balkon, kan du komme til det nemt og hurtigt.

Udnyt balkonens muligheder

Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge din balkon til, når først byggeriet står færdigt. Uanset alder og familieforhold kan en balkon komme til nytte. Måske mangler du plads til nogle ting eller måske har du brug for et personligt pusterum. Balkonen giver mulighed for grillhygge om sommeren, og det kan være et sted at stille barnevognen, hvis I bor på femte sal uden en elevator. Hvis vejret er til det, kan du sove under åben himmel eller slæbe eksamensbøgerne med derud i juni heden.

Fælles projekt

Så selvom du bor i lejlighed, behøver du ikke give afkald på frisk luft og mulighed for at tilbringe tid udendørs. Bygning af balkoner i din ejendom kan være løsningen, hvis du og dine medlejere eller –ejere savner større kontakt med årstiderne og den friske luft. Hvis I kan blive enige, kan byggeprojektet blive fælles og give dig muligheden for at komme tættere på beboerne omkring dig. Snak ideer, brainstorm og find en udbyder, som passer til jeres behov. Så bliver resultatet bedst.

Læs meget mere om balkoner her!

Share