En altan giver lejligheden mere luft (foto minaltan.dk)

En altan giver lejligheden mere luft (foto minaltan.dk)

En altan er først og fremmest en oplagt mulighed for at have lidt udeliv, selvom man bor i en lejlighed midt i byen. Derfor ser man også flere og flere bygninger få opsat altaner, så de blege byboere kan komme lidt ud i solen. Det skal nok gøre enhver lejlighedsejer eller –lejer til at få mere frisk luft i det daglige.

Altanen er en supernem måde at nyde godt vejr på, for det kræver ikke af dig, at du går ned på gaden, springer på cyklen er tager bilen til den nærmeste grønne plet, hvor du kan sidde i solen. Du kan gøre det lige uden for din lejlighed, og det er da fantastisk. Desuden udvider du lejligheden med altanen, hvor der er uendeligt højt til himmelen. Altanen fungerer som en hel lille udbygning, og det skal nok få værdien af din lejlighed til at stige betragteligt.

Altaner er helt oplagte muligheder for køkkenhaver

Udover at være et fantastisk pusterum, kan din altan gøre nytte som køkkenhave. I altankasser eller i potter på jorden, hvis altanen er stor, kan du dyrke dejligt duftende krydderurter eller små grønsager. Du får nok ikke så meget ud af at dyrke kartofler i altankassen, men prøv med tomater eller måske endda radiser. Det handler om at tænke kreativt.

Blomster er også en dejlig ting, og så kan du sidde på din frodige altan ved dit lille cafebord med tilhørende stole og drikke morgenkaffe og læse avis. Det er en luksus, som ikke kan overvurderes, og du vil gøre dig selv en kæmpe tjeneste ved at investere i en altan til din lejlighed. En altan i et smukt design og et lækkert materiale, der tager hensyn til den øvrige bygnings arkitektoniske udtryk kan kun være en kæmpe gevinst. Både for dig og for lejligheden.

Se et stort udvalg af altaner hos minaltan

Læs mere om flotte stålaltaner her

Share