Skal du have monteret altan? (foto minaltan.d)

Skal du have monteret altan? (foto minaltan.d)

De fleste københavnere kender det. Der er langt op på femte sal. Og der er langt ned, når man gerne vil udendørs. Når man gerne vil ud og nyde godt af det gode vejr. Der er heldigvis mange løsninger, der selv kan sættes på de mindste lejligheder. Svaret er en altan. Altaner giver rum for udendørsliv, selvom man sidder midt i et lejlighedskompleks.

Der er noget helt særligt ved at have en altan. Og det kan du selvfølgelig også få i København. En altan i København giver dig et frirum, hvor du kan trække frisk luft uden at bevæge dig ud i den pulserende storby, hvor det er svært at få et eneste moment helt alene.

En altan er uundværlig, når man først har haft en. Altaner er naturlige forlængelser af hjemmet, hvor der både er højt til loftet, frisk luft og masser af sollys.

Dét ekstra rum

Der er forskel på alle hjemmets rum. Det er vist nærmest selvsagt. De fleste har det nok også sådan, at de holder af hjemmets forskellige rum, fordi de giver mulighed for forskellige dejlige ting.

En altan er et ekstra rum til hjemmet. Et rum, der ikke minder om nogle andre. En altan har højt til loftet, en altan har plads til dyneluftning og store middagsselskaber, du skal blot vælge den altan, der passer til de behov du har.

Der er stor forskel på altaner. Nogle er perfekte til at få en eftermiddagskaffe på, andre er større og har både plads til barnevogn og middagsbord. Begge dele har sin charme, og du har mulighed for at få præcis den altan, du gerne vil have.

Altaner er et ekstra rum, du ikke kan få på nogen anden måde. Der er som at være ude i naturen samtidig med, at der er helt privat.

Altan København – se mulighederne her

 

Se på mulighederne for en ny altan:

Ny altan? Sådan kan du indrette den bedst muligt

Altaner gør lejligheden større og dig gladere

En altan giver mulighed for ro og afslapning i frisk luft

Share