Altan afskærmning (foto: minaltan.dk)

Altan afskærmning (foto: minaltan.dk)

Det kan være en god idé med altan afskærmning, hvis du gerne vil have lidt privatliv i løbet af de sene sommeraftener. Du har måske lige fået en ny altan, men du bor på første eller anden sal i en tæt-beboet gade, og føler derfor, at alle kan kigge på alt, hvad du laver. Måske kommer du til at føle dig lidt nøgen, når du sådan står på din altan – egentlig er du hjemme, men så alligevel ikke… Det kan være en smart idé med noget altan afskærmning til at komme den smule blufærdige følelse til livs.

Altan afskærmning i forskelligt materiale

Altan afskærmning er i og for sig simpelt nok – du har en altan, og du skal have noget altan afskærmning uden om den, sådan at folk ikke kan se mellem tremmerne og kigge på hvad du, din ven, din kæreste eller dit familiemedlem laver. Måske griller I bare, måske ryger I en cigaret, måske sidder I bare og nyder aftensolen en sommeraften i juni – ikke desto mindre vil du måske gerne have lidt privatliv. Men spørgsmålet kan imidlertid blive, hvordan den smule privatliv, du gerne vil have, skal se ud. Det kan godt være, at det lyder lidt abstrakt, men folk har selvfølgelig forskellige præferencer, når det kommer til valget af materiale. Nogle foretrækker bambus, andre foretrækker en form for stof – nogle helt andre foretrækker måske en anden form for træ. Det er selvfølgelig meget forskelligt, men det væsentligste må siges at være, at det afskærmer – og det gør altan afskærmning altså uanset valget af materiale.

Altan afskærmning er nemt og billigt

Altan afskærmning virker måske en smule uoverskueligt, men det er faktisk ganske nemt at få sat op. Det tager ikke særlig lang tid, og når det først det er gjort, kommer du ikke til at fortryde, at du har fået det lavet. Det er tilmed ikke noget af det dyreste, du kan få lavet, og det giver dig altså lige den ekstra smule privatliv at have altan afskærmning om sommeren, når du alligevel nærmest bor ude på din altan, så måske skulle du overveje, om ikke det var noget for dig.

 

Se priser og mulighed for altan afskærmning her

 

Læs meget mere om altaner her:

Ny altan? Sådan kan du indrette den bedst muligt

Altaner gør lejligheden større og dig gladere

En altan kan give dig frirum og fuglekiggeri

Share